Juridische en productinformatie

Juridische- en productinformatieCopyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden gekopieerd, vermenigvuldigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enig andere manier.

Privacy
Wij hechten veel waarde aan het beschermen van de privacy van haar bezoekers. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Wij houden ons strikt aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Registratie gegevens
U kunt deze website bezoeken en gebruiken zonder dat uw persoonlijke gegevens door ons worden opgeslagen en verwerkt. Pas wanneer u een aanvraag indient voor een offerte, hypotheekadviesgesprek of een verzekering of een schade meldt vragen wij u een aantal persoonlijke gegevens in te voeren. Deze persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor het afhandelen van de door u verzochte transactie. De gegevens worden opgeslagen en eenmalig verstrekt aan de betreffende derde partij, zoals verzekeringsmaatschappij, tussenpersoon, assuradeur of schadeafhandelingsbedrijf. Uw gegevens worden nooit aan andere partijen ter beschikking gesteld.

Daarnaast worden uw gegevens verwerkt voor het onderhouden van contact en voor het toesturen van productgerichte informatie. Wij trachten onze diensten zoveel mogelijk af te stemmen op basis van uw behoefte en wensen.
 
Inzage gegevens
Wanneer u uw persoonlijke gegevens wilt inzien, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Wij sturen u dan per e-mail een overzicht van uw gegevens zoals die bij ons geregistreerd zijn.

Indien u via deze website een verzekering hebt afgesloten, dan zijn uw persoonlijke gegevens opgeslagen in de Digitale Polismap. Deze polismap is via een SSL-verbinding beveiligd. U hebt toegang tot uw gegevens via een inlognaam en een wachtwoord. In de polismap kunt u uw gegevens te allen tijde wijzigen.

Surfgedrag
Wij houden algemene bezoekersstatistieken bij om de website zo goed mogelijk in te richten naar de wensen van de gebruikers. En om eventuele nieuwe diensten of aanbiedingen te ontwikkelen.

Cookies
Cookies zijn kleine bestandjes die door websites in uw browser worden opgeslagen om bezoekers te herkennen en zo uw persoonsgegevens voor anderen af te schermen. Alle door u ingevoerde gegevens worden 20 minuten na uw laatste handeling (klik) op onze website automatisch verwijderd.

Disclaimer
Ofschoon bij het samenstellen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, kan er geen garantie gegeven worden met betrekking tot de juistheid of nauwkeurigheid van de op de website voorkomende gegevens, informatie of adviezen, noch met betrekking tot de geschiktheid daarvan voor enig doel, enige situatie of enige toepassing. Er kan geen beroep worden gedaan, om welke reden dan ook, op de website voorkomende gegevens, informatie of adviezen. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade, verliezen of andere gevolgen die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de op deze website voorkomende gegevens, informatie of adviezen.

Berekenen

Welke motor-verzekering is in jouw situatie het meest geschikt?

Direct afsluiten

Voer je gegevens in om direct je motor te verzekeren.

Direct verzekerd

Verzekering aan- gevraagd? Je krijgt van ons direct een bevestiging.

Motorverzekeringen

Goedkoop verzekeren!

Goedkoopste motorfietssverzekering
Motorfiets goedkoop verzekeren
Goedkope motorfietsverzekering