Goedekope motorverzekering afsluiten

over ons

over ons

Op motortreffens & in de kroeg bespraken wij met regelmaat het thema: “goedkope & goede motorverzekering" De een wist het beter dan de andere. Soms viel er ook iemand stil als hij hoorde hoe “goed" en “goedkoop" iemand anders zijn motor had verzekerd. Hoe dan ook bleef het altijd gissen wat nu de beste en de goedkoopste verzekeraar was. Sterker nog het blijft nog steeds lastig en het thema steekt nog altijd de kop op. Zeker, omdat er ook nog veel mensen zweren bij een bepaalde verzekeraar. Vaak zijn ze bevooroordeeld en merktrouw. De informatie die je dan krijgt is weliswaar goed bedoeld, maar is niet altijd correct! Dit is dan ook reden voor ons om een website op te zetten die het gemakkelijker maakt om een goede verzekering voor je motorfiets af te sluiten.
 
Herken jij dit ook? Je wilt goed verzekerd zijn, maar niet te veel betalen!?
 
Precies dat vinden wij ook! Waarom te veel betalen als het ook goedkoper kan. Je betaald immers voor iets waar je op hoopt nooit gebruik van te hoeven maken. Dan moet het ook zo goedkoop mogelijk zijn.
 
Er zijn veel motorverzekeraars. Welke er allemaal zijn is al een hele klus om uit zoeken..  laat staan vergelijken. Dit is dan ook precies de reden waarom we deze website hebben opgezet. Een overzicht van de belangrijkste motorverzekeraars, een vergelijkingsmodule en uiteraard ook tips en tricks om je motorfiets goed & goedkoop te verzekeren.

Ons doel is om je van de juiste informatie te voorzien, zodat je een bij jouw passende motorverzekering kunt gemakkelijk kunt afsluiten. Uiteraard zonder dat je bijna een expert hoeft te worden en door de bomen het bos niet meer ziet.

 
 
 
X